FAQ

Ce înseamnă când AutoUncle spune "Ar trebui să coste ..."?

Îți spune cât ar trebui să fie prețul mașinii pe piață dacă o compari cu alte mașini similare puse spre vânzare.

Evaluarea AutoUncle - este acesta prețul pe care mă aștept să-l primesc de la un dealer auto?

Nu. Prețul pieței AutoUncle este o expresie ce se referă la cât ar trebui să fie prețul cerut pentru mașină in comparație cu alte mașini similare in piața curentă.

Amintește-ți că dealerul trebuie să îți ofere garanție, să facă service-ul mașinii și să aibă un profit în urma vânzării mașinii.

Cum calculează AutoUncle cât ar trebui să fie prețul mașinii?

AutoUncle folosește un algoritm numit AutoScore, care scanează anunțurile după unele atribute cum ar fi anul, numărul de kilometri, dimensiunea motorului și dotări. Bazându-se pe aceste date, AutoScore calculează prețul estimativ al mașinii.

Citește mai multe aici

Am o mașină fără o evaluare AutoScore - ce înseamnă asta?

AutoUncle poate să evalueze doar mașinile care au prezente date importante cum ar fi anul, numărul de kilometri, caroseria, dimensiunea motorului, viteze și dotări. Altfel, mașinile puse ca fiind în leasing și mașinile fără taxa de inregistrare nu sunt evaluate. În final, unele dintre mărcile rare precum și modele rare la care prezența pe piață e limitată nu vor fi evaluate.

De ce nu pot găsi modelele mai vechi de 1950 și mașinile de vânzare sub 200,00 RON pe AutoUncle?

Mașinile de dinainte 1950 și mașinile de vânzare sub 200,00 RON nu sunt incluse pe AutoUncle. Motivul este acela că prețul acestor mașini depinde in general de condiția mașinii, ce nu poate fi evaluată cu acuratețe folosind doar datele generale ale mașinii cum ar fi anul, numărul de kilometri, dimensiunea motorului, dotări etc. Pentru a se genera un AutoScore, este important ca datele valabile importante ale mașinii să aibă un impact asupra prețului.

Cât de precisă este evaluarea prețului AutoUncle?

Estimările AutoUncle sunt precise și depind de calitatea informațiilor oferite în anunțuri. Asta înseamnă că dacă mașinii îi lipsesc date importante, estimările pot fi imprecise.

Cum pot să îmi promovez mașina pe AutoUncle?

Nu este posibil să îți promovezi direct mașina pe AutoUncle, dar dacă ți-o vei promova pe alte site-uri mari de mașini second-hand, noi o vom găsi!

De ce a oferit AutoUncle mașinii mele un scor scăzut? - Eu consider că e o oferta bună.

AutoUncle evaluează mașinile comparându-le cu alte anunțuri similare de pe piață. Explicația unei evaluari scăzute poate fi faptul că mașinii tale îi lipsesc date importante cum ar fi dimensiunea motorului și dotările. Încearcă să treci încă o data prin anunțul tău și să adaugi datele importante care lipsesc.