Cum poți să îți pui anunțul pe AutoUncle

AutoUncle este un motor de căutare care adună mașinile de pe mai multe site-uri web. Mașina ta poate ajunge pe AutoUncle dacă publici anunțul pe unul dintre site-urile de pe care AutoUncle adună anunțuri.

1. Ce valoare are mașina ta?

Raportul de evaluare gratuit te ajută să alegi prețul corect mașinii tale

Înainte de a-ți publica anunțul mașinii tale, te sfătuim sa verifici care este valoarea ei. În acest fel nu vei cere nici prea mult, nici prea puțin pentru mașina ta.

f

Primește un raport de evaluare GRATUIT

2. Adaugă un anunț

Publică anunțul mașinii tale pe web, iar AutoUncle va colecta informația

Îti recomandăm sa postezi anunțul tău pe unul dintre website-urile:


Pentru a primi o evaluare corectă a prețului pe AutoUncle, asigură-te că ai scris toate informațiile despre mașina ta în anunț.

3. Adaugă un link către anunțul mașinii tale

Spune-ne unde putem găsi mașina ta

Scanăm piața auto in fiecare zi și durează aproximativ 24 de ore de la momentul în care anunțul tău a fost publicat până cand poate fi găsit pe AutoUncle.

Dar dacă nu poți aștepta până atunci, ne poți spune unde e publicat anunțul tău. Vezi aici pașii:

  1. Găsește anunțul mașinii tale pe website-ul pe care a fost publicat
  2. Copiază link-ul (cel care începe “http://www.”)
  3. Lipește link-ul aici:

Prin apăsarea butonului “Caută mașina”, îți exprimi acordul ca AutoUncle sa preia specificațiile și pozele mașinii tale.

3 sfaturi excelente despre cum să îți vinzi mașina

1. Evaluarea mașinii și alegerea prețului de cerere

Există multe moduri de a afla cât valorează o mașină. Poți întreba un dealer cât e dispus să ofere pentru mașină sau poți folosi un calculator de prețuri online. Totuși, cel mai bun răspuns la întrebarea "Cât valorează mașina mea?" îl găsești uitându-te la prețurile altor mașini puse spre vânzare. Aruncă o privire la alte modele similare și compară marca, modelul, anul, numărul de kilometri, mărimea motorului, vitezele și dotările. De asemenea, uită-te de cât timp sunt puse spre vânzare mașinile (sfat: Te poți uita de cât timp este online anunțul când cauți mașini second-hand pe AutoUncle)

Recomandări: Descoperă prețul optim comparând mașina ta cu altele similare.

– Citeste mai multe despre evaluearea mașinilor

2. Cât timp durează sa îți vinzi mașina?

Vânzarea necesită rabdare. Dacă ești o persoană ocupată, poți opta să îți vinzi mașina unui dealer. Vei primi un preț mai mic decât dacă te-ai ocupa in persoană de vânzarea acesteia, dar avantajul este că o poți vinde pe loc. Dacă totuși ai timp și vrei să aștepți clientul potrivit, poți obține un preț mai bun. Dacă ceri un preț foarte ridicat, nu îți face speranțe foarte mari că vei vinde mașina. Este foarte ușor pentru un client să observe un preț exagerat și riști să rămâi cu mașina.

Recomandări: Cere un preț rezonabil și competitiv când îți dai mașina spre vânzare (un preț puțin sub medie).

– Cu raportul de evaluare de la AutoUncle, ești ghidat înspre alegerea prețului corect, asta depinzând de cât de repede îți dorești să îți vinzi mașina. Citește mai multe despre raportul de evaluare AutoUncle

3. Ar trebui să mă ocup singur de vânzarea mașinii sau să o vând unui dealer?

Răspunsul la acestă întrebare depinde de situația în care te afli. Avantajul în vânzarea mașinii unui dealer este acela că vânzarea se face rapid sau poți să îți schimbi mașina cu una nouă. De altfel, dacă te ocupi singur de vânzarea acesteia poți obține un profit mai mare, in special dacă ai un model mai vechi cu un kilometraj mare.

Recomandări: Ocupă-te tu de vânzarea acesteia dacă este mai veche de 7 ani și are un număr mare de kilometri.

Evită vânzarea mașinii la un preț sub prețul pieței printr-un certificat de evaluare de la AutoUncle.

Raportul de evaluare AutoUncle te ajută la alegerea prețului de cerere, astfel încât să primești o sumă cât de mare pentru mașina ta. Citește mai multe despre raportul de evaluare AutoUncle