Evaluare gratuită bazată pe
103.260 anunțuri adunate de pe 37 site-uri

Află cât valorează mașina ta

Am evaluat 184.612 mașini până acum

Citește mai multe despre metoda de evaluare a AutoUncle

Primește raportul care te îndrumă pentru a alege prețul mașinii tale ca un profesionist

Optimizează prețul și timpul de vânzare
 

sales time and prices

Optimizează prețul cerut în funcție de timpul pe care îl poți aștepta înainte de a vinde. Totul bazat pe date de pe piața auto reală.

Primește cea mai multă atenție de la potențiali cumpărători

similar cars

Folosește lista mașinilor similare cu a ta pentru a-ți poziționa mașina atractiv în rezultatele căutării.

BONUS: 5 sfaturi utile pentru o vânzare a mașinii ușoară și rapidă

5 tips to sell your car quick

Primește un start bun la vânzarea mașinii tale și evită greșelile de începător cu cele 5 sfaturi de la AutoUncle pentru o vânzare ușoară și rapidă a mașinii.

“Acest instrument e pur și simplu genial, îl recomand tuturor prietenilor si familiei!” – Nicolas C.

Prețuri reale, bazate pe piața auto actuală pentru mașinile second-hand

AutoUncle a evaluat 184.612 mașini până acum

Motorul de evaluare AutoUncle este bazat pe prețuri reale ale mașinilor second-hand.

De mult timp, diverse organizații au încercat să evalueze mașinile second-hand prezicând cum se depreciază prețul lor pe piață pe măsură ce crește numărul de kilometri și mașinile devin mai vechi (abordare cunoscută drept formula deprecierii). În zilele noastre a devenit clar că această metodă de evaluare a mașinilor e imprecisă - realitatea este la modul efectiv mult prea complexă pentru a putea fi acoperită prin această metodă.

Tehnologia AutoUncle este prima care se folosește de o metodă bazată pe piață (empirică) care nu utilizează formule teoretice, ci utilizează chiar mașini second-hand care sunt de vânzare în prezent pe piață. O evaluare a unei mașini ia în calcul mai mult de 30 de parametri (de ex., numărul de kilometri, dotăriile, anul fabricației, motorul etc.). Aceasta asigură că evaluarea este de încredere și că este în ton cu piața auto reală.

Obține gratuit evaluarea prețului mașinii tale

Începe aici

Mai multe despre evaluările mașinilor: Cum evaluează AutoUncle mașinile second-hand?

Indiferent dacă vrei să cumperi sau să vinzi o mașină, este important să știi cât valorează mașina pe piața auto. AutoUncle evaluează prețul curent al mașinii pe piață comparând marca, modelul, motorul, anul, numărul de kilometri, tipul, transmisia și dotările mașinii cu alte mașini similare de vânzare pe internet.

Evaluarea AutoUncle bazată pe piață este o estimare a unui preț de cerere realist pe piața auto curentă. De exemplu, valoarea deprecierii prețului bazate pe numărul de kilometri este automat calibrată la piață utilizând statistici avansate. Evaluarea este bazată exclusiv pe mașini și pe date de pe piața auto. Nu se folosesc niciodată modele simple de depreciere care fac uz doar de prețul de vânzare al mașinii noi, de anul și de numărul de kilometri ai mașinii.

AutoUncle adună mașini second-hand de pe mai multe site-uri de mașini, obținând astfel un punct de pornire optim din punct de vedere statistic penru evaluarea corectă a mașinilor individuale.

Disclaimer

Raportul de evaluare si prețul pieței de la AutoUncle reprezintă un instrument orientativ care nu garantează suma pe care o poți obține prin vânzarea mașinii. Evaluarea este bazată pe date colectate de pe Internet care au potențialul de a fi incorecte, eronate sau incomplete.

Te sfătuim ca mereu să iei în considerare starea mașinii înainte de a o cumpăra. Asistența profesională este adesea utilă dacă nu ești expert în domeniul auto. AutoUncle nu își asumă responsabilitatea pentru erorile din datele surselor externe.

Evaluarea prețului mașinii second-hand înainte de cumpărare sau de vânzare

Dacă te confrunți cu o vânzare de mașină, e important de știut cât valorează mașina ta înainte de a o scoate la vânzare sau de a o promova online. Suma pe care o poți primi pentru mașină depinde în principal de anul mașinii, numărul de kilometri, starea mașinii și, bineînțeles, de câte mașini similare există pe piață.

Valoarea oferită de către dealeri vs. valoarea oferită de către persoane fizice

Dealerii auto oferă, de obicei, sume mai mici pentru mașini comparativ cu ceea ce se poate primi prin vânzarea pe piață unei persoane fizice. Natural, aceasta se datorează faptului că job-ul unui dealer este de a genera profit prin revânzare. În cele mai multe țări, se așteaptă ca dealerul să recondiționeze mașina și să o vândă cu garanție.

Dacă vrei să-ți vinzi mașina rapid, ar trebui să alegi un preț de vânzare mic

Prețul ales depinde și de situația ta propriu-zisă. Dacă te grăbești să îți cumperi o mașină nouă, s-ar putea să fii duspus să îți pui mașina la vânzare la un preț mai mic. Cu cât este mai mic prețul de vânzare, cu atât mai repede este garantat că o vei vinde.